Dakterras plaatsen in Deventer

Wilt u uw dakterras in Deventer of omgeving gaan opknappen? Laat u dan informeren door Roof Expert. Wij kunnen u precies vertellen wat het draaggewicht van uw dak is en welke materialen geschikt zijn om te gebruiken op uw dakterras. Het is namelijk belangrijk om te kiezen voor tegels die sterk, licht en vochtdoorlatend zijn. Zodat u geen problemen krijgt met de kwaliteit van uw dak. Heeft u nog geen dakterras, maar denkt u dat de mogelijkheid wel aanwezig is bij uw woning om een dakterras aan te leggen? Laat dan een van onze dakdekkers langskomen voor een eerste inspectie. Wij kunnen u dan alvast vertellen of het veilig genoeg is om een terras aan te leggen. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u vervolgens een vergunning aanvragen bij de gemeente voor de aanleg van uw dakterras. Daarna gaan we voor u aan de slag!

Speciale tegels voor uw dakterras

Voor platte daken, balkons en galerijen bestaan speciale tegels. Ze zijn licht en worden gemaakt van rubbergranulaat. Hierdoor zijn ze uitstekend vochtdoorlatend. Het rubber zorgt ervoor dat de tegel snel weer droog is, waardoor algen en mos nauwelijks kans krijgen om aan te groeien. Als u daktegels gaat aanschaffen, let dan op het Milieukeur voor daktegels. De Stichting Milieukeur ziet erop toe dat deze tegels op een milieuvriendelijke en kwalitatief hoogstaande manier worden geproduceerd. Zo bent u verzekerd van duurkoop!

Heeft u vragen, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan in de regio Deventer voor u klaar!