Dakreiniging Deventer

Een dak is tientallen jaren functioneel, maar door de jaren heen groeit desondanks mos, algen en ander vuil aan het dakoppervlak. Dit ziet er onverzorgd uit en het kan zelfs zorgen voor additionele problemen in de vorm van lekkage. Om dit te voorkomen kunt u eenmalig of periodiek kiezen voor een dakreiniging. Hierbij ontmossen we uw dak en zorgen dat het dak haar authentieke uitstraling terugkrijgt. Voor dakreiniging in regio Deventer gebruiken we diverse methoden, afhankelijk van het type dak en de leeftijd van de dakbedekking.

Methoden voor dakreiniging

Vuil dat ingroeit op uw dakpannen zorgt ervoor dat de pannen hun beschermende functie (ten dele) verliezen en dat verkort de levensduur van uw dak. Door een reiniging uit te laten voeren zorgt u ervoor dat hogere kosten in de nabije toekomst bespaard blijven. Hoe gaat een dakreiniging precies in zijn werk?

  • Door middel van hoge druk (meest voorkomend) bij reguliere pannen
  • Bij milde vervuiling met heet water; in overige gevallen met reinigingsmiddelen
  • Kwetsbaar materiaal, waaronder leien of oud bitumen, wordt gereinigd met lage druk
  • Additioneel zal de dakgoot ook worden gereinigd; losliggende bladeren, mos e.d.

Zo voeren onze dakdekkers een allround reiniging van uw dak uit. Wij garanderen tevens een professionele reiniging, want het werken met hoge drukspuiten moet precies gebeuren; zo voorkomen we dat u dak beschadigd raakt. Onze reiniging  resulteert niet alleen in een prettige aanblik van het dak, maar zorgt ook voor een verbeterde functie van het dak en het verlengd de levensduur van uw dakbedekking. De reiniging van uw dakbedekking is een effectieve vorm van dakonderhoud.

Dak reinigen de nazorg

Na de reiniging ziet uw dak er weer uit als nieuw. Maar daar houdt het niet op. Bij Dakspecialist Vriezen B.V. zorgen we er ook voor dat uw dak blijvend beter beschermd is tegen de aanhechting van mos, algen en ander vuil. Dit doen wij door het dak te impregneren, dan wel te kiezen voor een speciale dak coating. Zo voorkomen we dat u binnen de kortste keren weer te maken heeft met een dak vol groene plekken en verzwakkingen als gevolg van vuiligheid.

Dakreiniging Deventer contact

Bent u benieuwd naar de directe mogelijkheden van een dakreiniging in Deventer? Neem dan contact op met Dakspecialist Vriezen B.V.. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en zorgen voor een optimaal resultaat. Bellen kan op 085 - 106 15 71.