Stormschade Deventer

Heeft harde wind huisgehouden bij uw woning? Zitten er dakpannen los, of zijn ze misschien zelfs weggewaaid? Heeft aanhoudende regen voor daklekkage gezorgd? Of heeft u problemen met uw dakgoten? Stormschade aam uw dak kan niet alleen voor beschadiging aan de rest van uw woning zorgen, maar ook gevaarlijke situaties opleveren.

Wilt u dit snel en zorgvuldig laten verhelpen? In de regio Deventer contacteert u dan de experts van Dakspecialist Vriezen B.V.. We komen de schade aan uw dak inspecteren, en gaan vervolgens meteen aan de slag. Zo kunnen we de hinder tot een minimum beperken. Dakpan los? De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. staan voor u klaar.

Snel herstel van de stormschade

Loszittende dakpannen kunnen gevaarlijk zijn. Een lek aan uw dak zorgt voor beschadiging aan uw woning. U zoekt dus een vlugge oplossing voor de stormschade aan uw dakbedekking! Onze dakdekkers vinden snel herstel van de schade erg belangrijk. Daarom komen we zo spoedig mogelijk naar u toe voor een dakreparatie! Voor direct contact kunt u ons het best telefonisch bereiken op het nummer 085 - 106 15 71. Dan kunnen we daarna direct voor u aan de slag, en ligt uw dak er weer als nieuw bij. Bij stormschade in Deventer of omgeving kunt u op ons rekenen! Geen spoed maar graag contact? Vul even ons contactformulier in.