Daklekkage in Deventer

Ziet u een donkere plek op het plafond? Vaak gaat het om water en is er ergens in uw woning een lekkage. Schakel bij een daklekkage in Deventer snel een dakdekker uit de regio in. Bij Dakspecialist Vriezen B.V. staat er altijd een ervaren dakdekker voor u klaar om de oorzaak van de daklekkage te achterhalen en uw dak te repareren.

Meer informatie over oorzaken van daklekkages en over lekkages in een plat dak of schuin dak vindt u hieronder. Met spoed een dakdekker nodig? Bel ons dan gerust voor een afspraak op 085 - 106 15 71.

Daklekkage Deventer: wat te doen?

Vaak is de oorzaak van de lekkage wel bekend en kan er snel actie ondernomen worden. Dit is belangrijk omdat er een grote kans is op schade als gevolg van de lekkage. Leg handdoeken neer om het vocht op te vangen en verplaats uw spullen. U kunt ook foto’s van de lekkage maken om die vervolgs op te sturen naar uw verzekering. Wellicht vergoeden zij de schade. Het is geen goed idee om zonder ervaring uw dak op te gaan. Een dak met een lek is niet in de beste staat. Laat dit liever over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Deventer

Onze heldere werkwijze bij daklekkage in Deventer zorgt ervoor dat wij blijvend kwaliteit leveren. Wij inventariseren het probleem. Dit betekent dat wij aandachtig naar u luisteren en alle mogelijke details achterhalen over het probleem met uw dak. Voordat we definitieve uitspraken kunnen doen over de reparatie van uw dak, moeten wij uw dak even bekijken. Hiervoor plannen wij met u een afspraak in.

Wij inspecteren uw hele dak, zodat we geen mankementen over het hoofd zien. Dakgoten, schoorsteen, dakbedekking, dakramen, alles komt aan bod. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. Bent u akkoord met ons voorstel, dan maken wij een afspraak met u en zullen wij uw daklekkage repareren. Wij overleggen tijdens ons werk ook met u over wat we precies doen.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Uw dak wordt uiteraard blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf, zoals het weer, planten en dieren. Een daklekkage in Deventer valt nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt de kans op een lekkage wel verkleinen door eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren.

Lekkage plat dak Deventer

Vaak zorgt een slechte afvoer van water of een kapotte dakbedekking voor een lekkage plat dak. De scheur in de dakbedekking kan vaak plaatselijk gerepareerd worden. Is de waterafvoer de boosdoener, dan moet er even gekeken worden wat precies het probleem is. Is de reparatie van uw platte dak niet voor u weggelegd? Schakel daarvoor onze ervaren dakdekker in Deventer in. Via 085 - 106 15 71 is Dakspecialist Vriezen B.V. 24/7 bereikbaar. Bel ons gerust.

Lekkage schuin dak

Verschillende onderdelen van het dak kunnen kapot gaan en een lekkage schuin dak veroorzaken. Vaak zijn het bij een schuin dak kapotte of afgewaaide dakpannen. Op basis van uw verhaal nemen wij al het benodigde materiaal met ons mee, zodat we, indien mogelijk, de lekkage direct kunnen verhelpen. Mocht de lekkage veroorzaakt zijn door een afgewaaide dakpan, dan helpen wij u direct. Voor grotere klussen maken wij even een nieuwe afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Deventer

Uw daklekkage vandaag nog gerepareerd? De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bij ons kunt u rekenen op vertrouwde service en heldere afspraken over de reparatie van uw daklekkage in Deventer. Bel ons gerust op 085 - 106 15 71 of maak gebruik van het contactformulier. Wij zijn altijd goed bereikbaar.