Dakonderhoud in Deventer

Het dak van uw woning heeft een belangrijke functie ter bescherming van uw woning. De diverse weersomstandigheden zoals we dit kennen in Nederland, zorgen er echter voor dat uw dak door de jaren heen gevoelig raakt voor slijtage, scheurtjes en soms zelfs lekkage. Ziet u zichtbaar zwakke plekken op uw dak of heeft u een vermoeden dat er zich problemen voordoen? Dan kunt u kiezen voor dakonderhoud. Hierbij worden de potentieel zwakke plekken van herstel voorzien, terwijl de dak een geheel nieuwe beschermlaag krijgt. Op die manier zorgen we ervoor dat uw dak nog jaren functioneel blijft.

Middels een dakinspectie kunnen wij problemen op het dak snel detecteren!

De mogelijkheden van dakonderhoud

De meeste mensen kiezen voor eenmalig onderhoud aan hun dak. Zeker wanneer u complicaties ondervindt is dit een interessante optie. Dakonderhoud lost acute én aankomende problemen in een vroeg stadium voor u op. Wist u dat er ook onderhoudscontracten bestaan met betrekking tot onderhoud aan het dak? Met name bij oude daken is een periodieke check geen overbodige luxe. Middels een contract krijgt u eens in de zoveel tijd een bezoek van de dakdekker voor een inspectie en onderhoud. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in Deventer.

Hoe ziet dakonderhoud eruit?

Hoe dakonderhoud eruit ziet hangt af van het type dak. Heeft u een pannendak of juist een plat dak met bitumen dakbedekking? Bij een pannendak kunnen pannen inscheuren, verzakken of zelf van het dak vallen. Ook onzichtbare naden en kieren worden opgespoord. Bij een bitumen plat dak zal veelal slijtage optreden of er zullen scheuren ontstaan. Er hoeft echter ook niks aan de hand te zijn, maar zelfs dan is onderhoud een verstandige keuze. Na de inspectie voorzien we het dak van een bescherm- of afwerklaag. De meest gangbare methoden zijn:

  • Impregneren
  • Coating

De afwerklaag zorgt ervoor dat uw dak doorlopend is beschermd tegen alle invloeden van buiten. Heeft u interesse in dakonderhoud in Deventer? Dan helpen wij u graag!

Een afspraak voor dakonderhoud

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van eenmalig of periodiek dakonderhoud? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of bel direct 0318 – 79 90 24.