Dakinspectie Deventer

Een dak krijgt heel wat te verduren als bovenste laag van een woning of pand. Harde wind, hoge en lage temperaturen, veel neerslag: gelukkig is de bedekking ervoor gemaakt om daartegen bestand te zijn. Om het dak in goede staat te houden, is het verstandig om regelmatig dakinspectie te laten uitvoeren. In de regio Deventer kunt u daarvoor terecht bij de dakdekker van Dakspecialist Vriezen B.V.. We kijken uw dak nauwkeurig na. Vinden we gebreken? Dan lossen we die meteen op. Zo kan uw dak weer jaren mee!

Dak inspecteren Deventer

Door harde wind kunnen dakpannen op den duur verschuiven of los gaan zitten. Op een dag dat er dan een hoge windbelasting is, wat wil zeggen dat het hard waait, kan er zomaar een pan van uw dak waaien. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren! Als u voor dakonderhoud kiest, kunnen dergelijke gevallen in een vroeg stadium worden opgespoord. Dit voorkomt niet alleen gevaar, maar ook hoge reparatiekosten. Ook kijken onze vakmannen tijdens een dakinspectie of uw dak nog goed waterdicht is. Op daklekkage zit immers niemand te wachten! Als we een zwakke plek in de bedekking signaleren, verhelpen we dat direct voor u.

Kortom: wanneer u kiest voor regelmatige dakinspectie, zet u uw veiligheid voorop en voorkomt u later dure dakreparaties. Wilt u dit ook? Neem dan contact op met onze professionals, bijvoorbeeld door te bellen naar 085 - 106 15 71. In Deventer en omgeving kunt u op ons rekenen! Ook kunt u met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen.