Dakisolatie in Deventer

De voordelen van dakisolatie worden doorgaans onderschat. Lees er hieronder alles over, zodat u goed geïnformeerd bent over de kosten en de verschillende soorten dakisolatie. U kunt ook eerst even contact opnemen met onze dakdekker in Deventer, zodat u meer informatie krijgt over dakisolatie in Deventer. Hij vertelt u alles over isolatie van uw dak, over de mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen betekenen. Bel gerust op 085 - 106 15 71.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie is erg populair omdat je er kosten mee bespaard. Als u een inschatting maakt van de kostenbesparing op basis van 1 euro/m3 gas, dan kunt u uitgaan van een jaarlijkse besparing van tussen de €400 en €800. Als u uw huidige gasprijs weet, kunt u zelf de daadwerkelijke besparing bij dakisolatie in Deventer nog berekenen. Hieronder nog drie voordelen:

  • Het warmtecomfort in huis neemt toe.
  • Het is goed voor het milieu, omdat u minder gas nodig heeft en er dus minder CO2 wordt uitgestoten.
  • Het zorgt voor waardevermeerdering van uw huis.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Deventer laten plaatsen komen neer op tussen de €1000 en €4500. U kunt een deel van de kosten terugkrijgen door gebruik te maken van subsidie. Het gaat vaak om 30% van de kosten die u gemaakt heeft. Lees u goed in over deze subsidies. U moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. plaatsen alle typen dak isolatie voor u. Heeft u nog andere wensen voor uw dak, dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf. Onze werkzaamheden voldoen aan de hoge eisen die aan dakdekkerbedrijven worden gesteld door de brancheorganisaties. Dakisolatie in Deventer laat u met een gerust hart door ons uitvoeren.

Dakisolatie binnenzijde

Wanneer u uw platte dak wilt vernieuwen dan kunt u ook direct dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak aan laten brengen. Wanneer u uw schuine dak snel wilt isoleren kunt u dakisolatie aan de binnenzijde laten aanbrengen. Hierdoor hoeft de dakbedekking niet van uw dak gehaald te worden. Hoeft u uw zolder niet te verwarmen omdat u die nauwelijks gebruikt, dan is zoldervloerisolatie ook een goede optie.

Dakisolatie buitenzijde

Dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak is ook een optie. Het is een snelle optie en is ook minder isoleren dan dakisolatie aan de binnenkant. Uw schuine dak isoleren? Ga dan voor dakisolatie aan de buitenzijde van uw dak. Dit geeft de beste isolatie. Een andere optie is het spuiten van speciaal isolatiemateriaal onder de dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan purschuim, termoparels of glaswolvlokken. Dit isoleert iets minder goed.

Dakisolatie Deventer door Dakspecialist Vriezen B.V. laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn u graag van dienst. Op zoek naar meer informatie over dak isoleren of wilt u een afspraak inplannen? Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar op 085 - 106 15 71. Ook wanneer u ons bericht via ons contactformulier reageren wij snel.