Dakisolatie Deventer

Is het dak van uw woning of bedrijfspand nog niet geïsoleerd of kan dit wellicht stukken beter? Dan is het laten aanbrengen van dakisolatie een goede investering. Wanneer u uw dak niet heeft geïsoleerd gaat er veel warmte via uw dak verloren, warmte stijgt immers op. Als u overweegt om uw woning duurzamer te maken, is het isoleren van het dak hetgeen waar u het beste mee kunt beginnen. U kunt dus aanzienlijk op uw stookkosten besparen als u het dak laat isoleren. Dak isoleren moet u ook niet zien als een uitgave maar een investering. Gegarandeerd dat de besparing op energiekosten opwegen tegen de gedane uitgaven.

Dak isoleren Deventer binnen-buitenzijde

Dakisolatie kunt u op verschillende manieren plaatsen. Dit is wel voor een groot deel afhankelijk van de soort dakbedekking die u heeft, want niet elke vorm van dakisolatie past bij elk soort dakbedekking. Een schuin dak isoleren kan bijvoorbeeld aan de buiten- en binnenzijde, maar een plat dak isoleren kunt u alleen vanaf de buitenzijde doen. U kunt er ook voor kiezen om uw zoldervloer te isoleren als u de zolder zelf niet verwarmd. Woont u in Deventer of omgeving en wilt u meer weten over dakisolatie? Nationale Dakspecialist staat u graag te woord. Door ruim 15 jaar aan ervaring kunt u altijd rekenen op gedegen advies en vakkundige service.

Materialen voor dakisolatie

Om een goede keuze te maken voor het materiaal waar u uw dak mee wilt isoleren is het verstandig om u te oriënteren. Natuurlijk kunt u ook de hulp in schakelen van een ervaren dakdekker. Wij zijn u uiteraard met plezier van dienst. De verschillen zijn duidelijk aantoonbaar en het ene materiaal is dikker dan het andere, van de ene soort heeft u dus meer nodig dan van een andere variant. Voorbeelden van isolatiemateriaal zijn: glaswol, steenwol en piepschuim- of hardschuimplaten. Overweegt u om dakisolatie aan te laten brengen? In Deventer en omgeving schakelt u dan Nationale Dakspecialist in! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 106 15 71 of door ons contactformulier in te vullen.